Alla inlägg under oktober 2008

Av Sonny Mikszath - 26 oktober 2008 18:07

Har du någonsin funderat på att göra en remake på E.T?

Den här filmen har iallfall mer än funderat på de.


Den handlar om en familj utomjordingar som på ett skumt sätt kommer till vår jord, där så flyr dom för att dom blir rädda. Den yngsta i familjen hoppar in i en bil, i bilen finns Eric en ung kille påväg med sin mamma och storebror till deras nya hus. Självklart så blir ju Eric vän med den här unga utomjordingen som ser ut som en blandning mellan E.T och Yoda fast fulare än båda. Eric, hans storebror och en ung tjej från huset brevid försöker hjälpa Mac, som dom plötsligt börjar kalla utomjordingen för, att hitta sin familj.


Det är både dialoger och hela scener snoda ifrån filmer så som Gremlins, E.T och Close Encounters of the third kind, mest E.T de finns även flera posters som har E.T tema, filmen har tillomed ett liknande "Phone Home" ide som E.T


http://www.imdb.com/title/tt0083866/


Jag ger filmen 2 underverk av 8

Av Sonny Mikszath - 1 oktober 2008 22:47

Jag hade en barnvakt då jag var liten, men hon var inte alls som Nanny MacPhee...de var nog bra, annars hade jag inte blivit som jag är nu..hehe


Mr. Brown klarar inte riktigt av sinna 7 barn som han har blivit lämmnad själv med, efter de att modern, hans fru dog plötsligt i en sjukdom. 17 st barnvakter har varit anställda, men barnen har skrämt bort dom alla. Mr. Brown har bara inte tid med sinna barn, han har sitt jobb och sin deprition att ta hand om, vilket såklart inte ska gå ut över barnen. Men de är inte bara de, barnens faster hotar Mr Brown med att hon inte längre tänker hjälpa till med att betala huset åt han om han inte gifter om sig inom en månad. Hon säger även att barnen, dom komma han verkligen inte få ha kvar, de ska hon se till.


De verkar ju rätt så strulligt, men plötsligt dyker den mystiska och ja lått oss säga inte fult så vackra barnvakten Nanny MacPhee upp. Hon tar sig snabbt ann barnen och ska lära dom 5 saker. Nanny MacPhee är inte heller direkt någon vanlig barnvakt eller varför inte säga att hon är magisk.


Filmen gav iallfall mig känslor av att man vill vara barn igen och vill känna allt de där krånliga igen, för att sedan känna hur härligt de är då allt löser sig.

Ger en både skratt och lite små tårar i ögonen


Mr. Brown: "It wasn't really the baby they were eating. It was a chicken, actually.


http://www.imdb.com/title/tt0396752/quotes


Jag ger filmen 6 underverk av 8


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lämna ett tips, eller nått annat kul?


Ovido - Quiz & Flashcards